Oslo Gay Pride 2020
Jun
19

Oslo Gay Pride 2020

Oslo, Norway
  • #Pride

Location

Oslo, Norway

Actions

Event information

Event Details

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.
Hele festivalen planlegges og driftes av frivillige, med rundt 80 helårsfrivillige og 300 frivillige under selve festivalen. Festivalen eies og arrangeres av FRI Oslo og Akershus, og er for alle som bryter med normene for kjønn og seksualitet.
I 2018 hadde festivalen 77 000 besøkende i Pride Park og 15 000 besøkende på debattarenaen Pride House og på kunstutstillingen Pride Art. Paraden hadde rekordoppslutning med nesten 45 000 deltagende og rundt 250 000 tilskuere.
Delta, engasjer deg og bli med på feiringen. Oslo Pride ønsker alle velkommen, skeive som streite, venner, familie og støttespillere. Stå opp for kjærligheten. Stå opp for menneskerettigheter og frihet for alle!

Viktige mål for Oslo Pride er å bidra til at folk kan leve sine liv fritt, uavhengig kjønn, kjønnsidentitet eller seksualitet, uten å bli møtt av diskriminering, trusler eller vold.

Under festivalen skal vi vise at mangfold blant mennesker er positivt, og at ulikhetene som gjør oss alle unike beriker samfunnet.

Location of
Address
Oslo, Norway
Get directions

Location

Oslo, Norway

Other events you may like